Prednosti virtualnog ureda

Dani u kojima se budiš satima ranije kako bi se na vrijeme spremio i dovezao do posla su (srećom!) prošlost! Naime, tu su virtualni uredi koji su svakim danom sve popularniji i koristi ih sve veći broj ljudi. home office Pokušali smo u par točaka navesti osnovne prednosti virtualnih ureda:
Prednosti virtualnog ureda
Prednosti virtualnog ureda

1. Djeluje pozitivno na okoliš

Zamisli da pola populacije radi od kuće, te na taj način smanji korištenje osobnih automobila? Na taj bi se način znatno smanjilo i zagađenje okoliša.

2. Povećana produktivnost

Dokazano je da ljudi rade efektivnije bez stresa, a radeći iz udobnosti vlastitog doma količina stresa je uvelike smanjena. Upravo je to razlog zašto vodeće svjetske kompanije zapošljavaju sve veći broj radnika na ovaj način. Jer samo zadovoljan radnik je uspješan radnik. Slažeš se?

3. Veći izbor zaposlenika

Samim time što se ne moraš buditi ranije kako bi se pripremila i našminkala za posao, štediš vrijeme, a da ne govorimo o tome koliko dragocjenog vremena gubiš u prometu. Napokon je i tome došao kraj!

4. Ušteda vremena

Teritorij zapošljavanja se proširuje na cijeli svijet, jedini je uvjet prisutnost interneta. Odlična stvar za sve poslodavce, nije li?

5. Pomaže pri širenju posla

Problem koji se pojavljuje pri širenju poslovanja je gdje smjestiti sve veći broj zaposlenika kada je mjesta u uredima sve manje. Virtualnim uredom i taj je problem riješen!

6. Manji troškovi

Ukoliko oduzmeš samo troškove najma poslovnog prostora i njegove režije već si u plusu, a to je idealan uvjet za početak poslovanja!

7. Mogućnost zapošljavanja osoba s invaliditetom

Mogućnost zapošljavanja osoba s invaliditetom

Ovo su samo neke od prednosti virtualnog ureda, no njih je zaista mnogo. Za dodatna pitanja, informacije te korisne savjete kontaktirajte nas! Veselimo se zajedničkom zalaganju u pametnije poslovanje!

Facebook
Tajne instagrama

10 tajni Instagram-a

Koliko vremena provodiš na Instagramu?Spadaš li i ti među one koji svaki slobodni trenutak provode

Oglašavanje na internetu

Oglašavanje na Internetu

Moto današnjeg uspješnog poslovanja glasi: „Ništa bez internet oglašavanja!“, a slagao se ti s time