BESPLATNA EDUKACIJA: Digitalni Marketing u Turizmu i Ugostiteljstvu: Osvojite Tržište!

 

U današnjem okruženu gdje se sve vrlo brzo mijenja potrebno je ostati u trendu. Stoga, izdvojite malo vremena i poslušajte predavače koji će vam predstaviti korake za osvajanje turističkog tržišta uz pomoć digitalnog marketinga.

Dobrodošli iznajmljivači

Ako želite više upita, više rezervacija, istaknuti se nad konkurencijom i biti prepoznatljivi na tržištu – na pravom ste mjestu!

Saznajte što kažu stručnjaci iz područja digitalnog marketinga koji su ujedno i iznajmljivači. Naučite kako se predstaviti na turističkom tržištu, kako optimizirati prodaju putem weba i kako se oglasiti putem društvenih mreža.

Kome je edukacija namijenjena?

Iznajmljivačima i poduzetnicima koji se bave ugostiteljstvom te svima onima koji žele saznati više o digitalnom marketingu u turizmu.

Termin predavanja:  14.05.2024. u 17h, trajanje max 90 min

PROGRAM

 1. Marketing agencija vs. turistička agencija
 2. Besplatni alati u digitalnom marketingu
 3. Kanali digitalnog marketinga u turizmu
 4. Oglašavanje u turizmu
 5. Strategija za nastup na tržištu
 6. Optimizacija booking platformi
 7. Tips & Tricks
 8. Web stranice i njihova optimizacija
 9. Primjeri dobre prakse
 10. Pitanja i savjeti

Poklon za sudionike edukacije

Kako sudjelovati?

 1. Prijavite se na edukaciju
 2. Edukacije će se održati putem google Meeta – poveznicu za pristup edukaciji ćete dobiti mailom (nije potrebno ništa instalirati)
 3. Edukaciji se pridružite nekoliko minuta prije početka
 4. Edukacija će se snimati

Kratko o predavačima

Lejla Rizvanović

Lejla Rizvanović

Po struci magistar ekonomije, a u naravi Client Sucess Manager koja kroz strategiju digitalnog marketinga i personal brandinga potiče pojedince i tvrtke da dosegnu svoj maksimum. Uspješno vodi agenciju iDigital. Osobno brendiranje je segment poslovanja u kojem se posebno dobro snalazi. Znatiželjna po prirodi stalno se usavršava. Osim što pohađa razne edukacije, sama organizira i vodi radionice iz digitalnog marketinga. Radoholičar je i zato posebno cijeni svoje slobodno vrijeme. Voli čitati, šetati i veliki je ljubitelj životinja, uz nju je uvijek vjerni francuski buldog Bobo.

Elfrida Berger

Elfrida Berger

Po struci dipl. informatik, privatni iznajmljivač od 2007. Zadnjih 30 godina bavila se s različitim poslovima, strast ostala i bila web dizajn. Kroz vlastite apartmane suočila se s problematikom rezervacija, organizacije, ophođenja s gostima, marketingom i web platformama. Tvrdi da je turizam "živi" organizam koji u svojoj dinamici mijenja oblike pa ga se treba pomno i strpljivo pratiti.
U slobodno je vrijeme mama, žena, nona, osoba koja voli prirodu i prirodni ritam života. Radoznalost je njezina druga priroda po motu: "tko ne pita, ne zna ;)"